Algemeen

Tafeltennistoernooi 2017

Op vrijdag 16 juni is voor de 4e keer het officiële Tafeltennistoernooi Burgemeester Brandtplein van start gaan!

Er is een volwassenencompetitie en er zijn twee kindercompetities (afhankelijk van de leeftijdscategorie). Op zaterdag 8 juli zullen tijdens het zomerfeest de finales worden gespeeld van de kinder- en volwassenen competities.

Hoe werkt het toernooi? 

  1. Je kijkt in het schema  tegen wie je moet spelen
  2. Je maakt zelf een afspraak met deze persoon om te spelen
  3. Je speelt de wedstrijd
  4. Je geeft de uitslag door op het pingpong e-mailadres (dus de stand van alle games).

 

Regels:

  • Alle wedstrijden worden op de tafeltennistafel op het Burgemeester Brandtplein gespeeld.
  • Elke deelnemer dient zelf te zorgen voor batjes en pingpongballen.
  • Alle uitslagen dienen zo snel mogelijk te worden doorgegeven en uiterlijk voor het einde van de ronde (zoals in het wedstrijdschema vermeld). Uitslagen die niet op tijd worden doorgegeven zullen als 0-0 in het uitslagschema worden vermeld.
  • Een wedstrijd dient binnen de tijdslimiet die opgegeven is in het schema gespeeld te worden. Lukt dit niet dan vermelden wij een stand van 0-0.
  • Deelname aan het tafeltennistoernooi is volledig voor eigen risico. De buurtvereniging Burgemeester Brandtplein kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor blessures, verwondingen, verlies of diefstal van materiaal, eventuele mankementen aan de tafeltennistafel of anderszins. Door deelname aan het tafeltennistoernooi ga je hiermee akkoord.
  • De tafeltennistafel op het Burgemeester Brandtplein is voor algemeen gebruik en kan niet door deelnemers van het toernooi geclaimd worden. Iedereen moet dus netjes op zijn beurt wachten.