Nieuws

HomeNieuwsJeruzalem werkzaamheden

Jeruzalem werkzaamheden

Liemers Wegenbouw aan het werk aan Jeruzalem

In opdracht van gemeente Rheden werkt Liemers Wegenbouw aan de verharding en reconstructie van de riolering van onze woonwijk. De werkzaamheden vinden plaats in de straat Jeruzalem en op de kruising van de Parkstraat en de Achtsprong / Dennenweg.

Welke werkzaamheden zijn er?
Liemers Wegenbouw vervangt de bestaande verharding door nieuwe, gebakken straatstenen. Dit is een duurzame keuze. Daarnaast vervangen zij de rioolaansluitingen vanaf de erfgrens tot op het bestaande hoofdriool in de weg. Bij een gedeelte van het bestaande hoofdriool worden reline-werkzaamheden uitgevoerd (zie faseringstekening). Het bestaande riool wordt daar aan de binnenzijde voorzien van een nieuwe buis, waardoor het nog jaren mee kan. Ook vervangen zij een gedeelte van het hoofdriool (fase 3). Na de rioolwerkzaamheden brengt Liemers Wegenbouw, per fase, de definitieve verharding aan.  

Wanneer wordt dit uitgevoerd?
Liemers Wegenbouw voert de werkzaamheden gefaseerd uit. Dit doen ze om de overlast tot een minimum te beperken. Bovenstaande faseringstekening laat de verschillende fases van het werk zien. In de week van 18 oktober zijn ze gestart met fase 1A. Fase 3 en de reline-werkzaamheden zijn reeds uitgevoerd. De rest van de fases worden in chronologische volgorde uitgevoerd. Liemers Wegenbouw verwacht in de week van 13 december klaar te zijn met de werkzaamheden. De gehele woonwijk is dan weer vrij toegankelijk voor verkeer.

PLAATS EEN REACTIE