Nieuws

HomeNieuwsNIEUW BESTUURSLID LEON STELT ZICH VOOR

NIEUW BESTUURSLID LEON STELT ZICH VOOR

Hallo buurtgenoten,

Ik maak graag van deze gelegenheid gebruik om mijzelf even voor te stellen. Mijn naam is Leon Navarro. Sinds 1 februari 2014 woon ik op de Burgemeester Brandtaan 24. Ik ben geboren en getogen in Velp en ken de wijk goed. Als kind keek ik nog nog naar de brandspuitwedstrijden. Al jaren was het een droom om hier te wonen. Nu het ook daadwerkelijk gelukt is geniet ik er ieder dag van, maar dat gevoel zal voor jullie vast herkenbaar zijn.

Gelukkig woon ik niet alleen. Sterker nog, de vrouwen zijn bij ons in de meerderheid. Naast mijn vrouw Trudeke zijn er nog twee dames in huis: Mirthe (5) en Suze (bijna 3). Na een korte, maar grondige, verbouwing wonen we met veel plezier aan de beek. De komende jaren zal er nog veel geklust worden, maar daar is alle tijd voor. Het is de bedoeling om hier de komende (tientallen) jaren te blijven wonen.

Daarom wil ik graag de mensen uit de buurt leren kennen. De buurtvereniging is een uitstekende mogelijkheid om de onderlinge verbondenheid te vergroten, zowel voor serieuze zaken als voor ontspanning. Na de deelname aan enkele activiteiten in 2014 mag ik me sinds kort bestuurslid noemen.

Het aantal leden van onze vereniging is tekenend voor de betrokkenheid van alle inwoners bij de buurt. Het is mijn ambitie dat jaarlijks ieder lid aan een activiteit deelneemt. Wij zijn er immers voor alle leden. Ondanks dat we al een vol en leuk programma hebben betekent dit dat we mogelijk nog wat nieuwe impulsen nodig hebben. Daar heb ik mijn ideeën voor, maar deze zal ik eerst in het bestuur bespreken.

Als u zelf wensen of leuke ideeën heeft hoor ik dat graag. Wat zou een activiteit zijn waaraan jij of u deel zou nemen? Ik hoor het graag. Misschien raken we binnenkort hierover al in gesprek bij het Paasvuur of het innen van de contributie. Uiteraard kunt u dit ook met een van de andere bestuursleden delen. Hopelijk tot binnenkort voor een verdere wederzijdse kennismaking!

Groeten
Leon Navarro

PLAATS EEN REACTIE