Nieuws

HomeNieuwsTuin van Sjef: activiteiten Juli 2016

Tuin van Sjef: activiteiten Juli 2016

Geniet van de zomer in de Tuin van Sjef, óók in de toekomst!
Ook in 2016 worden er in de Tuin van Sjef, Boulevard 33a (het allerlaatste huis aan de Boulevard), Velp (Gld), open dagen gehouden.
Komt u ook op de ZONDAGEN 10 JULI , 17 JULI en 31 JULI , dan zijn er van 13 tot 17 uur OPEN TUINDAGEN. U bent welkom bij onderstaande activiteiten met tuinrondleidingen en muziek, georganiseerd door Stichting de Tuin van Sjef:
Binnenshuis kunt u kijken naar de documentaire over Sjef gemaakt door Bas Krijgsman én is er een expositie van bijzondere vondsten, zoals schelpen, schedels, stenen en andere naturalia; er is natuurlijk informatie over de crowdfunding. Truus Schennink, beheerder van de Tuin van Sjef vertelt u daarover en over de bedoelingen van Sjef.
ZONDAG 10 JULI geeft Nigel Harle , florakenner en medebeheerder Tuin van Sjef om 13u30 en 15u30 uur rondleidingen in de Tuin van Sjef.
ZONDAG 17 JULI geeft Marcel Bolten , veldbioloog rondleidingen om 13u30 en 15u30 uur. De middag wordt van 14 tot 16 uur opgeluisterd met volksmuziek uit de Balkan door het Bakho Trio met Marina Trisic /zang en percussie, Ruud/klarinet, Laura/accordeon én met gastspeler Ben/gitaar.
ZONDAG 31 JULI geeft Machteld Klees , redacteur van het Tijdschrift Oase (voor
natuurrijke tuinen) en Nigel Harle , florakenner rondleidingen om 13u30 en 15u30.
Zie ook: www.detuinvansjef.nl

PLAATS EEN REACTIE