Brandtbrief jaargang: 2018-Editie: 3

HomebrandtbriefBrandtbrief jaargang: 2018-Editie: 3

BRANDTBRIEF

JAARGANG: 2018    Editie: 3

Beste buurtgenoten,

De zomervakantie nadert met rasse schreden. Daaromheen zijn er de nodige activiteiten: zomerfeest inclusief finale tafeltennis en de wijnproeverij. Ook genieten we nog heel even kort na van een prachtige Koningsdag.

Zomerfeest

Zaterdag 30 juni houden we ons jaarlijkse zomerfeest. Vanaf 16.30 uur is Iedereen van harte welkom voor de start van diverse activiteiten.

Rond 18.00 uur is de barbecue warm. Voor leden is volgens goed gebruik het eten gratis. Contributie nog niet betaald? Dat kan tijdens het feest. Buren nog geen lid? Neem ze gezellig mee en ze kunnen ter plekke lid worden.

Natuurlijk hopen we dat het weer lekker meezit en zullen de verse of aanstaande vakantieverhalen de avond voorbij doen vliegen.

Ook aan de kinderen is natuurlijk weer gedacht zodat dat hun onuitputtelijke energie weer kwijt kunnen. Ten slotte werken we ook nog aan verkeersveilgheid, waarbij tijdens het feest gelegenheid is om hierover mee te denken. Dus genoeg reden om erbij te zijn!

Tafeltennis

Het tafeltennistoernooi is in volle hevigheid losgebarsten. Er wordt veel, sportief en gezellig gespeeld.

Voorafgaand aan het zomerfeest beginnen vanaf 16.45 uur de finales. Te beginnen met de jongste jeugd, gevolgd door jeugd vanaf 10 jaar en als laatste (rond 17.30 uur) de finale bij de volwassenen.

 

Dus kom allemaal kijken wie in deze vijfde editie gaat zegevieren! Het toernooi bij de volwassenen zal in ieder geval een andere winnaar krijgen dan vorig jaar.

Wijnproeverij

De wijnproeverij zal dit jaar op 24 augustus plaatsvinden. Wijnhandel Appeldoorn zal weer een mix uit het assortiment aanbieden om te proeven en te kopen. Een avondje heerlijk nazomeren dus. Noteer deze datum vast in de agenda, want het belooft weer lekker en gezellig te worden.

Internetpagina vernieuwd

Met grote trots kunnen wij melden dat onze internetpagina vernieuwd is. Onze webbeheerder Erik Schaafsma heeft er iets prachtigs van gemaakt. Dus ga een kijkje nemen en vind alle relevante info, foto’s en nog veel meer: www.burgbrandtplein.nl

Wijkenvoetbal

Het wijken voetbaltoernooi is dit jaar op 7 september. Ook dit jaar gaan we weer met een team deelnemen. Meedoen? Geef je rechtstreeks op bij Frank Spaan of meld je via de buurtvereniging.

Koningsdag

Op vrijdag 27 april was het weer zover. Koningsdag in Velp en de kleedjesmarkt op het Brandtplein georganiseerd door de buurtvereniging. In tegenstelling tot de voorgaande jaren waren de weersomstandigheden goed. Dat was te merken ook.

Al vroeg werden de eerste plaatsen ingenomen  en uiteindelijk werd het plein tot de laatste grasspriet benut. Meer dan 200 kleedjes konden worden afgestruind. Dat werd dan ook massaal gedaan, waarbij het gezellige karakter bewaard bleef.

De suikerspin snorde de hele dag en er was eten en drinken. Het was kortom een geweldige dag waarin niemand iets tekort kwam. Via deze weg nogmaals dank aan alle vrijwilligers voor hun bijdrage.

Brandthout

 

Waldorf: Trump en Kim. Geloof jij dat nou?

Statler: Jazeker…. Als komisch duo. Dat haar! En die gezichten! Dat verzin je toch niet.

Waldorf: Kijk maar uit. Voor je het weet krijgen ze ook nog de Nobelprijs voor de Vrede.

Statler: Als dat zo is maken wij ook nog een kans!

Waldorf. Whoehahahaha.

ACTIVITEITEN 2018

  • 9-30 juni: Tafeltennistoernooi
  • 30 juni: Zomerfeest
  • 24 augustus: Wijnproeverij
  • 7 september: Wijken voetbaltoernooi
  • 22 september: Burendag/kindermiddag
  • 11 november: Sint Maarten
  • 16 december: Kerstborrel

COLOFON

 

Brandtbrief is een uitgave van Buurtvereniging Burgemeester Brandtplein

www.burgbrandtplein.nl

PLAATS EEN REACTIE