Brandtbrief jaargang: 2018-Editie: 1

HomebrandtbriefBrandtbrief jaargang: 2018-Editie: 1

BRANDTBRIEF

JAARGANG: 2018    Editie: 1

Beste buurtgenoten,

Het nieuwe jaar is alweer een paar weken onderweg. Ook voor 2018 hebben we weer diverse activiteiten in petto. Noteer deze vast in de agenda. We hopen iedereen weer te kunnen begroeten. Wij hebben er weer zin in!

Kerstborrel

Maar voordat we vooruit kijken naar het nieuwe jaar eerst nog een terugblik naar de Kerstborrel van 2017.

Hoewel de sneeuw een weekend te vroeg viel, zat de Kerstsfeer er prima in. Tent, vuurkorven, glühwein en kerststol vormden traditioneel de vertrouwde kern voor een gezellig samenzijn met een goede opkomst.

Nieuw was de Arrenslee in de vorm van een familiefiets. Dit bleek een doorslaand succes. De kinderen hebben heel wat ronden afgetrapt. Volgens de berichten is dit zeker voor herhaling vatbaar!

Paasvuur

De traditionele opening van het seizoen is het Paasvuur. Dit jaar valt dat op 1 april. Rond 20.00 uur zal het vuur aangestoken worden. Tijd voor iedereen om uit de winterslaap te komen.

Zondag 1 april vanaf 10.00 uur is iedereen uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan een mooie stapel. Dus hou hier rekening mee als je de komende weken aan de slag gaat in de tuin!

Let op: geen pallets of andere materialen waar spijkers in zitten. Zo kan er ook na het vuur veilig gespeeld worden op het plein.

Contributie

De contributie voor het nieuwe jaar bedraagt wederom €15 per huishouden. Met dit geld kunnen we ons programma financieren. Bovendien is het eten tijdens het zomerfeest gratis.

Het streven is om dit voor de zomervakantie te innen.

Bestuur

Na jaren trouwe dienst neemt het bestuur afscheid van de volgende bestuursleden:

Janneke Pels

Katja van Gulick

David Lensink

Sander Frons

Wouter Boonstra

Enorm bedankt voor jullie inzet!

Uit de Brandt

De vereniging maken we voor en met elkaar. Vele handen maken licht werk en vaak horen we dat bewoners graag een handje meehelpen. Daarom is er een whats app groep in het leven geroepen: Uit de Brandt.

Deze gaat gebruikt worden om hulp te vragen rondom activitieten. Dit kan zijn in de vorm van handjes bij opbouwen of afbreken, of als meer specifieke vragen zijn.

Wil je je hiervoor aanmelden? Graag! Laat dit weten via één van de bestuursleden of via de website en dan voegen we je toe. Alvast bedankt!

Poep

De laatste tijd is gebleken dat er regelmatig honden worden uitgelaten op het veld van het Burgemeester Brandtplein. Wij gaan ervan uit dat u als buurtbewoner weet dat dat absoluut ’not done’ is.

Iedereen wordt vriendelijk verzocht om de mensen die zich dat (nog) niet realiseren er op een aardige manier op aan te spreken. Zo houden we gezamenlijk het plein schoon voor alle gebruikers van ons prachtige Burgemeester Brandtplein.

Waldorf: Oh nee nee nee. Weg pensioen.

Statler: Huh? Wat dan?

Waldorf: Op het verkeerde moment bitcoin gekocht en nu enorm in waarde gedaald.

Statler: Dan heb ik een goed alternatief voor je.

Waldorf: Wat dan?

Statler: De lidcoin. Al jaren stabiel op €15 en je krijgt er een hoop vermaak voor terug.

Waldorf: Dat klinkt als een goed plan. Dan ga ik op een bankje in de zon commentaar geven.

Statler: Zo is het, oude mopperkont. Whahhaha.

ACTIVITEITEN 2018

  • 1 april: Paasvuur
  • 27 april: Koningsdag
  • 9-30 juni: Tafeltennistoernooi
  • 30 juni: Zomerfeest
  • 24 augustus: Wijnproeverij
  • 7 september: Wijken voetbaltoernooi
  • 22 september: Burendag/kindermiddag
  • 11 november: Sint Maarten
  • 16 december: Kerstborrel

COLOFON

 

Brandtbrief is een uitgave van Buurtvereniging Burgemeester Brandtplein

www.burgbrandtplein.nl

PLAATS EEN REACTIE