Zomerfeest 2023

Gelukkig was het weer tijdens het zomerfeest heerlijk, het was zelfs zweten met zo’n 29 graden. Voor de kinderen fijn dat het luchtkussen in de schaduw stond, zodat dit qua temperatuur nog enigszins behapbaar was. Tijdens het feest liep er een goochelaar rond die allerleitrucs deed. Voor de kinderen maakte hij allerlei figuren van ballonnen en ook voor andere leeftijden bracht hij veel magie! Jong en oud zat met volledige aandacht naar zijn trucs te kijken.

Verder hadden we ook dit jaar weer een heerlijke BBQ, met daarnaast salades en broodjes knakworst voor de kinderen. Het blijft lastig om de opkomst in te schatten, maar doordat we dit jaar met muntjes voor het eten werkte, was er voldoende voor iedereen. En naast dit alles was er nog iets bijzonders tijdens het zomerfeest.

We namen afscheid van onze voorzitter Leon! Na tien jaar bestuurslid, waarvan een aantal jaar voorzitter, draagt hij het voorzittersstokje over aan Lobke. Dat konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en daarom kreeg hij een mooie afscheidsspeech. Leon: enorm bedankt voor al je energie en inzet de afgelopen jaren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *